Tips redaksjonen
18.03.2013

Atlas Copco utvider sitt utvalg av WEDA-pumper

For å møte kundenes behov for raske og effektive løsninger for å fjerne vann introduserer Atlas Copco fire nye pumper i serien av profesjonelle WEDA-pumper. De nye pumpene, WEDA04 og WEDA08 lensepumper, WEDA04B millimeterpumpe og WEDA08S slampumpe, er nå tilgjengelig på markedet.
WEDA04 og WEDA08 er en-fase elektrisk nedsenkbare lensepumper med en kapasitet på 8–20 kubikkmeter per time og med løftehøyde på 11–15 meter. Den lave vekten gjør det lett å flytte og installere pumpene, og de settes raskt i arbeid. De er anvendelige på små byggeplasser og i gruver, skipsverft og andre industrielle områder, til grøft- og kumdrenering under installasjoner og reparasjoner og ved oppryddinger for brannvesenet. Lensepumpene har semi-vortex-impeller i polyuretan og er designet for å håndtere vann med svært lav risiko for tilstopping. 

WEDA04B pumper vann ned til 1mm. Med den innebygde enveisventilen kan pumpen flyttes uten å søle eller miste sugekraft. Bunnplaten er belagt med gummi for å unngå skader på tanker og basseng. 

Slampumpen WEDA08S er sand- og slamresistent. For å redusere slitasje på pumpehuset er impeller designet med vortex i metall. Partikler og rusk fra 25 mm i diameter kan gå gjennom pumpehuset med minimal slitasje. 

De nye Weda-pumpene har en liten og lett motor med høy effektivitet. Trippel akseltetning skal sikre pumpenes pålitelighet. De er også utstyrt med en beskyttelse som automatisk stopper pumpen i tilfelle overoppheting, overbelastning eller overspenning av motoren. Pumpen starter automatisk på nytt etter avkjøling. For å lette vedlikeholdet kan pumpene demonteres ved å fjerne tre bolter.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1