Tips redaksjonen
18.03.2013

Liten gassfjær sparer vekt og plass

Lesjøfors har utviklet en ny gassfjær med en sylinder- og stangdiameter på bare 12, respektive 4 mm. Den finnes nå som standard i over 110 ulike kombinasjoner av lengder og styrker.
Fra finmekanikk til tunge løft
Styrken på gassfjær 12-4 går fra 10N og helt opp til 140N. De med minst kraft tilbyr løftehjelp i finmekaniske applikasjoner, mens gassfjærene på over 100N er sterke nok til å installeres enkelt eller i par for de noe tyngre løftene. Brukeren kan velge endefeste. Lesjøfors opplyser at de har gaffel-, øye- og kulefeste på lager, og at samtlige gassfjærer og endefester innen kort tid vil gjøres tilgjengelig for nedlastning i 3D-CAD på deres nettsider.

Skreddersøm
Lesjøfors opplyser at de kan tilby kundetilpassede løsninger for den nye serien 12-4 forutsatt at det er et større antall.

Man kan velge mellom lengder og styrke, farge eller trykk av logo på sylinderen, spesialtilpasset demping eller fester spesielt utformet for å dekke spesielle behov. 

Teknikksupport
Lesjøfors` personlige teknikksupport for gassfjærer hjelper med installasjonsråd eller med utregningen for å fremskaffe optimale gassfjærer og festepunkter.

Se også www.lesjofors.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1