Tips redaksjonen
07.02.2013

Sjøen for alle for 51. gang

Sjøen for alle, Norges største båt- og utstyrsmesse, arrangeres for 51. gang 13.–17. mars. I år vil messen for første gang finne sted på Telenor Arena på Fornebu. Her vil de besøkende finne mer enn 350 båtmodeller, det største utvalget samlet under ett tak i Norge.
Det vil være noe for alle og for enhver smak. Det blir presentert mange nyheter og kjente merkenavn som Askeladden, Viknes, Bavaria, Jeanneau, Saga, Nordkapp, Bella, Hanse, Uttern og Windy. De besøkende vil også kunne finne det nyeste innenfor motorer, utstyr, klær og det man ellers trenger på sjøen.

Håper på 30 000 besøkende
Messen Sjøen for alle arrangeres av båtbransjeforbundet Norboat. Messen har tidligere vært arrangert på Norges Varemesse i Lillestrøm, men er nå flyttet til Telenor Arena på Fornebu.

– Vi er veldig spent, sier messesjef i forbundet, Merete Rustad. Vi har hele tiden hatt stor tro på flyttingen til Telenor Arena, men litt nervøs blir man jo. Men dette er gjort etter flere undersøkelser blant våre ustillere som har sagt at de ønsket en flytting; og interessen viser jo at det er riktig, fortsetter Rustad. Vi har også gjort undersøkelser blant publikum, og et gjennomgangstema blant båtbrukerne er at disse også ønsket messen nærmere sentrum, så det lover jo veldig bra for besøkstallet. 

Årets messe er den 51. i rekken, og arrangørene regner med 200 utstillere. Utstillerarealet er på ca. 10 000 kvadratmeter, og arrangørene håper at 30 000 besøkende vil finne veien til Telenor Arena i dagene 13.–17. mars.

Yamaha tilbake
– Vi har lenge ønsket en flytting av Sjøen for alle til et sted nærmere publikum og våre kunder sier Henrik Thaulow i Yamaha Motor Scandinavia. Vi mener Telenor Arena har en utmerket beliggenhet i så måte. Det er nær Oslo, samtidig som arenaen har enkel reisevei fra Øst- og Vestfold samt båtfylkene lenger sør. Vi kommer på messen med kjente merkenavn som Yamarin, Buster, Finnmaster og Yamarin Cross. Og det henger nok en Yamaha motor eller to bakpå dem, opplyser Thaulow.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1