Tips redaksjonen
07.02.2013

AbbVie etablert i Norge

AbbVies utskillelse fra Abbott markerer en ny satsing på utvikling av avanserte behandlinger for uløste helseproblemer.
Med 18 milliarder dollar i omsetning, verdens ledende biologiske legemiddel og en dynamisk utviklingsprosess kombinerer AbbVie dokumenterte resultater med betydelig langsiktig vekstpotensial. Selskapet har 21 000 ansatte og er representert med produkter i 170 land. Her i Norge har AbbVie AS rundt 70 ansatte og holder til i den gamle flyplassterminalen på Fornebu utenfor Oslo.

AbbVie er nå lansert som selvstendig biofarmasøytisk selskap, og ansatte og pasienter stod sammen med ledelsen i AbbVie på podiet for å ringe den første åpningsbjellen i 2013 på børsen i New York.

Med en rik, 125 år lang historie innenfor utvikling av legemidler kombinerer AbbVie fokuset og engasjementet i ledende bioteknologi med et veletablert og ledende legemiddelselskaps ekspertise og struktur. AbbVie er en verdensomspennende virksomhet som betjener pasienter i 170 land. Selskapet lanseres med en estimert årlig omsetning på 18 milliarder dollar og en sterk vilje til å skape verdier for aksjeeierne gjennom langsiktig vekstpotensial og en videreføring av selskapets tradisjon for utbytte til aksjeeiere.

– Nå lanserer vi AbbVie, et nytt selskap med en verdifull arv, en fantastisk portefølje, solide utviklingsprosesser og entusiastiske medarbeidere, sier Richard A. Gonzalez, styreleder og administrerende direktør i AbbVie. – Vi har til hensikt å skape betydelige verdier for aksjeeierne våre, og vi vet at den eneste måten vi kan gjøre dette på, er å oppnå resultater som kommer pasientene til gode. Derfor må vi ha et konstant fokus på innovasjon i hele selskapet.

Porteføljen omfatter varemerkene Synagis, Kaletra, Norvir og Zemplar og Humira, som er et av verdens mestselgende legemidler.

Kilde: meltwaterpress.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1