Tips redaksjonen
29.12.2012

Ny batteridrevet støvsuger tygger dyrehår

Electrolux UltraPower tar batteridrevet rengjøring til et nytt nivå og gir husholdninger overtaket i den endeløse kampen mot hybelkaninene. Støvsugeren kombinerer ekstrem sugeevne, opptil 50 minutters kjøretid og ”tygger” dyrehår som fester seg på børsten.
Electrolux UltraPower vil nå gjøre rengjørigen både rask og smidig. Med større kraft og mye lengre kjøretid enn sine forgjengere kan man nå rengjøre hele huset raskere og samtidig forlenge tiden mellom storrengjøringene.

Maksimal effekt er brakt til frontlinjen ved et spesialdesignet munnstykke og avansert vifteteknologi som er utviklet fra gassturbinindustrien. Munnstykket har også en ny patentert børsterengjøringsfunksjon som fjerner hår og fiber fra børsten, slik at yteevnen opprettholdes. Et raskt fottrykk på pedalen på toppen av munnstykket, og sammenfiltrede hår og fiber fra børsten klippes opp og føres inn i støvbeholderen.

UltraPower lanseres i Norge i to modeller: en 18-volts og en 24-volts støvsuger drevet av NiMH-batterier. Begge modellene er utstyrt med utbyttbart batteri.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1