Tips redaksjonen
29.12.2012

Schneider Electric lanserer de første godkjente induktive følere

OsiSense XSC2 og XSC4 lanseres som de første kubiske og rektangulære induktive følere som er SIL2-godkjent. Induktive følere brukes i alle typer industri, og er velegnet eksempelvis i tungindustri, stålverk og smelteverk.
Robust induktiv føler med lang føleavstand
Den nye induktive OsiSense-serien, XSC2 og XSC4, kan anvendes i industrielle applikasjoner der en lang føleavstand til metallemner er nødvendig. Med en robust design og en IP67- og IP69K-klassifisering er OsiSense nye sensorer velegnet i krevende miljøer. Eksempler kan være i havner eller marine miljøer der det kan være fuktige omgivelser. Videre er OsiSense XS8C2 en aktuell løsning til en applikasjon der det kreves lang føleavstand (opp til 40mm nominal føleavstand) med meget små fysiske mål (40x40x70mm). Den nye induktive sensorserien omfatter også den første SIL2 (PLd)-sertifiserte kubiske induktive føler på marked, i følge EN61508 og EN ISO13849.

Enkel og rask montering
Med et ”klikk” monteringssystem kan de nye OsiSense XS kubiske sensorene enkelt
installeres på maskiner i løpet av få sekunder. Osiense XSC2 og XSC4 har fem-posisjoners justerbart hode og konfigureres manuelt, uten bruk av spesialverktøy. Fire LED-lamper som er synlige fra alle retninger, gir en statusindikasjon fra flere meters avstand.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1