Tips redaksjonen
29.12.2012

3D-klar LED-projektor for folk på farten

NEC Display Solutions Europe lanserer NEC L51W, en bærbar LED-projektor med slank design og lav vekt, og som egner seg godt for både privat og profesjonell bruk.
Projektoren er det nyeste tilskuddet til NECs Office Cool-portefølje. Oppgraderinger fra forgjengeren L50W gjør det blant annet mulig for brukeren å presentere innhold trådløst fra sin bærbare enhet.

Projektoren er 3D-klar og benytter LED som lyskilde. Vekten (1,2 kg) og størrelsen (226 x 174 x 43 mm) gjør projektoren godt egnet til å ta med seg på reise for presentasjoner og møter. 

L51W er utrustet med HDMI-, USB-, VGA-, og RCA-innganger. Den har også SD-inngang som gjør at brukeren kan vise presentasjoner, dokumenter, bilder eller videoer fra et SD-kort eller USB-minnepenn. Presentasjoner kan også kjøres trådløst fra smarttelefon, nettbrett eller PC. 

Projektoren har en lysstyrke på 500 ANSI lumens, kontrastforholdet er 4000:1 og oppløsningen 1280x800 (WXGA). Bredformat gir ekstra plass i presentasjoner og tillater visning av video i opprinnelig format.

L51W er utstyrt med fjernkontroll, automatisk vertikal keystone-korrigering, automatisk kildegjenkjenning og veggfargekorrigering.

LED-teknologi gir energieffektive funksjoner som rask oppstart og avslutning (shut-down), off-timer-funksjon og rundt 20 000 timer levetid på lyskilden. Strømforbruket er 105W i normal modus og 0,5W i sparemodus.

Veiledende utsalgspris er rundt 4900 kroner.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1