Tips redaksjonen
29.12.2012

Fluke forbedrer arbeidsplassen

IKM Instrutek introduserer et trådløst målesystem gjennom nyheten CNX Wireless system fra Fluke Corporation. Dette innebærer at du kan ha et sentralt instrument som mottar spennings-, strømstyrke- og temperaturavlesninger fra flere instrumenter plassert på ulike steder, opptil 20 meter unna.
– Via de ulike måleinstrumentene i Flukes 3000-system kan du via et PC-adapter trådløst koble inntil ti måleinstrumenter til PC-en og logge live eller via opptak. Det er også mulig å ha inntil tre avlesninger på det sentrale multimeteret, forteller Arne Mellingsæter, salgsingeniør i IKM Instrutek AS. 

Fluke Corporation er verdensledende innenfor produksjon, distribusjon og service av elektroniske testverktøy og programvare og forhandles av IKM Instrutek AS, som er en del av IKM Gruppen. 

Mellingsæter forteller at Flukes trådløse system er som en firemanns loggingsmåler. Du kan plassere modulene inni en innkapsling og logge data i lange perioder for deretter å laste ned dataene for en belastningsundersøkelse eller se etter trender, samtidig som sikkerhetsrisikoen reduseres.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1