Tips redaksjonen
29.12.2012

Gorenje lanserer high-tech hvitevarer designet av franske Ora-Ϊto

Eleganse, rene linjer og brukervennlig teknologi gjør Gorenje Ora-Ϊto Collection til en tidløs og moderne serie av kjøkkenprodukter. Kolleksjonen er designet av franske Ora-Ϊto, som slo igjennom globalt med modige og til tider provoserende designideer.
Ora-Ϊtos markante designsignatur er ”simplexity”. Designen er ren og uten unødige detlajer. Bak den elegante og enkle designen gjemmer det seg avansert teknologi. Dette karakteristiske formspråket har han overført til en hvitevarekolleksjon for Gorenje med klassiske løsninger i materialer som metall og glass. Prisen er overkommenlige, og serien forhandles over hele verden.

Ideen bak den markante designen er på kunstnerisk vis å kombinere det organiske formspråket med det futuristiske. Frontenes overflate er nattsvarte eller kritthvite, slik at de reflekterer lyset i kjøkkenet. Håndtakene er fremstilt i børstet aluminium, men fås også i svart og rustfritt stål. 

Gorenje Ora-Ϊto Collection representerer ikke bare design i verdensklasse. Ovnen har touch-funksjon, nedkjølingssystem, teleskopskinner og er basert på Gorenje HomeMADE-ovnene, der man anvender tekonologi basert på tradisjonelle vedfyrte bakerovner. Utformingen gjør at varmluften fordeles jevnt i ovnen. 

Gorenje HomeMADE-ovner har en nøye gjennomtenkt plassering av varmeelementene, noe som gir perfekt stekeresultat. Bakpanelets avrundede kanter og hvelvet ovnsrom gir optimal sirkulasjon og fordeling av varmluften.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1