Tips redaksjonen
29.12.2012

ECO by Cosentino – en helt ny overflate

ECO by Cosentino er en helt ny overflate som viser viktigheten av å fortsette utviklingen innenfor både design og materialer. Det er 75 prosent resirkulert materiale og 100 prosent design og kvalitet.
ECO by Cosentino er resultatet av forskning og utvikling av Cosentino Group. Resultatet er et av markedets mest miljøvennlige produkter med overraskende strukturer og høye fysisk-mekaniske egenskaper.

ECO by Cosentino finnes i opp til ti ulike farger som møter de mest aktuelle designtrendene internasjonalt. 

De resirkulerte materialene som utgjør 75 prosent av ECO by Cosentino, er speil fra hus, bygninger eller fabrikker, glass fra brukte vinduer, bokser og flasker, porselen fra kakkel, håndvasker, toaletter og dekorative elementer og rester av steinplater. 

Materialet har fått flere sertifiseringer og merkinger. Ett eksempel er Cradle to Cradle. Sertifiseringen har meget strenge regler for hvordan miljøintelligent design skal produseres, brukes og resirkuleres. ECO by Cosentino er også ISO- NSF- LEED- og GREENGUARD-sertifisert.

ECO by Cosentino kan brukes i alt fra kjøkkenbenker i private og offentlige miljøer til innovative kommersielle prosjekter. Materialet leveres i tykkelser på 1,2, 2,0 og 3,0 cm, med format opp til 327x159 cm per plate.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1