Tips redaksjonen
29.12.2012

Multisertifisert produktserie fra Blåkläder

Blåkläder tar nå et stort steg inn i bransjen for røffe og farlige arbeidsforhold med lanseringen av en ny linje kalt Multinorm.
Kolleksjonen gir maksimal beskyttelse for fagarbeidere som elektrikere, sveisere, industriarbeidere og andre grupper som er utsatt for elektriske farer, gnist og varme, flytende kjemikalier eller tøffe utemiljø. Alle plaggene er sertifisert i forhold til europeiske standarder og har den samme høye kvalitet, funksjon og design som annet arbeidetaøy fra Blåkläder. Dette opplyser selskapet i en nyhetsmelding til Ny Teknikk.

– Den nye kolleksjonen er et resultat av at vi ønsker å møte kravene fra våre kunder og for å tilby et moderne konsept i form av sikkerhetsplagg. Multinorm-kolleksjonen gir kundene alle de sertifiserte standarder som kreves i ett enkelt plagg, som er unike på markedet. Vi ønsker å være i forkant av alle typer arbeidstøy, og dette er bare begynnelsen av vår utvikling innenfor verneklær, sier Robert Mørch, salgssjef for Blåkläder Norge.

Samarbeid med kunder
Kolleksjonen har blitt utviklet med noen av selskapets største kunder. Sammen har man gjennomgått tester av behov og funksjonskrav, slik som lommer, materialer og passform, men også av hvilken bekyttelse som er nødvendig for å sikre tryggere arbeid. Alle plaggene i den nye kolleksjonen oppfyller EN-kravene til synlighet, flammemotstand, sveising, elektrisk lysbue og statisk elektrisitet. Vinterplaggene er også sertifisert mot flytende kjemikalier, regn og kulde.

– Det er viktig at alt vårt arbeidstøy skal være basert på kundens behov – og spesielt for denne linjen. Vårt mål er å designe klær som er funksjonelle og behagelige å ha på, men som gir maksimal beskyttelse til alle fagarbeidere som er utsatt for farlige situasjoner på daglig basis. Det nye vernetøyet er like behagelig og fleksibelt å jobbe i som vårt andre arbeidstøy, sier Lene Jul, designer og produktutvikler hos Blåkläder.


 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1