Tips redaksjonen
29.11.2012

Nøyaktighet under krevende forhold

HBM har utvidet sitt universelle målesystem QuantumX med MX840AP-modulserien, som er designet for å oppnå resultater raskt og enkelt, selv under de mest utfordrende forhold. Typiske bruksområder er veikontrollmålinger, mobile maskiner, målinger i den marine sektoren og til generelle utendørsmålinger.
De nye MX840AP-modulene samsvarer med høybeskyttelsesklasse IP67. De oppgis å tåle vibrasjoner på opptil 10 g og risting og andre støt på opptil 75 g under testing. For ytterligere å forbedre evnen til å oppnå resultater under virkelig krevende forhold kan modulene brukes innenfor et utvidet temperaturområde på mellom – 35 °C og +80 °C. 

– Dataregistrering under tøffe forhold, som felttester i olje- og gassindustrien blir stadig mer vanlig, sier Bjarne Hauge i HBM Norge. – Når en økende andel tester foregår i felten, er det viktig at måleutstyret kan håndtere det. HBM leverer robuste datainnsamlingsløsninger til nesten alle deler av verden. Med den nye MX840A-serien tar vi nøyaktighet og robusthet under tøffe forhold til et nytt nivå, som en del av det etablerte QuantumX-målesystemet.

HBM leverer i utgangspunktet fire varianter av MX840AP-modulene for å måle praktisk talt alle vanlige størrelser og matche en rekke sensorer. Forsterkerne er tilgjengelig med 4, 8 eller 16 universalinnganger, og modulene i serien er også tilgjengelig med 4 frekvens- eller høyhastighetsinnganger. En analog modul med 16 kanaler er også tilgjengelig.

Modulene har en modulær konstruksjon i likhet med resten av QuantumX-målesystemet. Dette reduserer installasjonskostnadene ettersom modulene enkelt kan distribueres etter behov i et bruksområde, og de kobles raskt sammen ved hjelp av en robust plugg.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1