Tips redaksjonen
27.11.2012

Toshiba med rimelig nettbrett for hvermansen

Toshiba lanserer AT300SE, den nyeste modellen i sitt voksende utvalg av nettbrett. Det 10,1” store brettet kommer med Android og er særlig aktuelt for forbrukere som vil benytte de mest populære nettbrettfunksjonene uten å betale for dyrt tilleggsutstyr.
AT300SE er utstyrt med den raske og kraftige NVIDIA Tegra 3-prosessoren og kommer med en stor 16:10-skjerm med bred innsynsvinkel. Ifølge Toshiba oppfyller den brukernes viktigste krav til et nettbrett – alt fra å se på videoer og surfe på nettet, til behagelig e-lesing og spilling av spill.

Tynn og lett, stilig og solid
Basert på byggekvaliteten til toppmodellen Toshiba AT300 er SE-versjonen designet med tanke på kostnadsbevisste forbrukere. Den er enkel å ta med seg når man er på farten. Med en dybde på bare 10,5 mm og en vekt på bare 625 gram er den nesten like tynn og lett som AT300. AT300SE leverer opptil ti timers batteritid.

En overflod av apper
Toshiba AT300SE kommer med Android 4.1, Jelly Bean – den nyeste Android-plattformen som er optimalisert for nettbrett. Video-, musikk- og bildefiler i en rekke formater kan åpnes og spilles av umiddelbart. Hurtig og enkel tilgang til Toshiba Places lar seere skreddersy underholdningen ved hjelp av en rekke videoportaler, nyhetstjenester og film og TV on-demand – for deretter å dele preferanser og meninger med venner. Denne skybasert-tilkoplede plattformen er forhåndsinstallert og lar brukere nyte sitt digitale favorittmateriale fra en TV, PC eller nettbrett. Brukerne har også direkte tilgang til mer enn 700 000 apper og spill via Google Play. Toshiba har utstyrt nettbrettet med ekstra ekstern lagringskapasitet via micro-USB-port og microSD-kortspor med SDHC/SDXC-støtte for opptil 64 GB og Bluetooth 3.0.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1