Tips redaksjonen
27.11.2012

Ny standard for ytelse

Canon lanserer versjon 1.1.1 av internprogrammet (firmware) for proffkameraet EOS-1D X. Profesjonelle fotografer kan glede seg over nye funksjoner og forbedret ytelse. Utviklingen av det nye internprogrammet er basert på tilbakemeldinger fra fotografer fra hele verden og byr på forbedret AF-funksjon samt en rekke andre forbedringer som gjør det enklere for profesjonelle fotografer å ta førsteklasses bilder i alle slags opptaksforhold.
Når du fotograferer med AI Servo AF i lite lys, er søkerinformasjonen nå opplyst, og AF-punktene blinker rødt slik at de er enkle å kontrollere mens du fotograferer, uten at det påvirker målingen for motivet.

Med den nye versjonen av internprogrammet er det også enda enklere å komme tett innpå motivet siden du kan bruke telekonvertere som øker brennevidden på superteleobjektivene, og du kan samtidig bruke autofokus til å sikre et krystallklart bilde. Når du bruker et telezoomobjektiv i L-serien, pluss en telekonverter, kan du nå bruke AF-punktet i sentrum (krysstype med fire støttepunkter) til autofokus med maksimum blender på f/8.

Versjon 1.1.1 av internprogrammet lanseres for kameraer som har opptil versjon 1.0.6 av internprogrammet. Du kan laste ned den nye versjonen av internprogrammet fra http://software.canon-europe.com

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1