Meny
27.11.2012

Overvåking av kjeller og andre kritiske rom med mobilen

DANBIT A/S har utviklet en løsning som gjør det mulig å overvåke kjellere, serverrom og andre steder hvor man ikke ønsker at vannet skal ødelegge innbo eller elektronisk utstyr.

ALARM–AQUA, som løsningen heter, fungerer ved at det sendes ut en alarm som kaller opp mobilen og gir beskjed når sensoren på det aktuelle stedet står i vann. Har man flere lokaliteter, kan SMS-alarmene redigeres slik at de forteller helt presist hvor det er vann. På den måten kan man raskt få et overblikk, slik at man vet hvor vannet står. 

ALARM-AQUA kan dessuten innstilles slik at en gruppe av telefonnumre blir kontaktet. På den måten kan flere personer alarmeres samtidig. 

ALARM-AQUA er utstyrt med to kraftige releer, som enten kan aktiveres automatisk eller sørge for at det sendes en SMS-tekst. På den måten har brukeren mulighet til for eksempel å starte eller stoppe en tilkoblet pumpe eller lignende utstyr. ALARM-AQUA-enhetene krever bare et alminnelig GSM-abonnement. Det følger med GSM-antenne, sensorkabel og brukermanual. Driftspenningen er 230 VAC, og enheten har batteribackup slik at den også kan alarmere hvis strømmen går.

ALARM-AQUA er enkel å installere og programmeres med SMS-beskjeder. Prisen er kr 2064 ekskl. moms. 

For nærmere opplysninger ring 56 66 20 20 eller send e-post til salg@danbit.dk

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no