Tips redaksjonen
12.10.2012

Bertel O. Steen Teknikk tildelt viktig kontrakt

Bertel O. Steen Teknikk (BOSTEK) har nylig blitt tildelt en kontrakt med Norwegian Electric Systems AS for systemleveranse av hoved og havn/nødstrøm generatorsett til vindmølle konstruksjonsfartøyet Seajacks Hydra, en selvdrevet Jack-Up Rig av MSC Gusto 2500 design.
Kontrakten, som har en verdi av rundt 2,8 millioner dollar, omfatter fire BOSTEK Marine Genset med MTU 16V4000M33F- motorer, et BOSTEK Marine Genset med MTU 16V2000M51A- motor, kjølere, lyddempere, engineering, konstruksjon og oppstart i Dubai. Generatorene vil bli levert av NES, og generatorsettene vil bli produsert av BOSTEK ved deres produksjonsanlegg i Bergen.

– BOSTEK er svært fornøyd med å ha vunnet kontrakten i sterk konkurranse med andre aktører og konstaterer med glede at et økende antall operatører er i ferd med å få øynene opp for hva MTU representerer i form av høy kvalitet og lave levetidskostnader. Vi setter pris på tilliten Seajacks og NES viser oss ved å velge BOSTEK generatorsett for Seajacks Hydra, sier salgssjef i BOSTEK Kjetil Dent Tranberg.

Kilde: Maritime & Energy

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1