Tips redaksjonen
12.10.2012

Varmepumpen som tenker for deg

Mitsubishi Electric sin nye toppmodell Kirigamine Hara, har en funksjon som gjør at den automatisk senker temperaturen når du forlater rommet.
Kirigamine Hara er utviklet for våre tøffe nordiske forhold og er testet over lang tid for å kunne oppnå maksimal besparelse og komfort.

– Varmepumpen har alt vi kunne drømme om av teknikk, men likevel er den blitt enklere å bruke, forteller markedssjef Einar Smidesang hos importøren. Blant annet senker den selv temperaturen når du forlater rommet, samt at den ser ujevne temperaturer og korrigerer dette automatisk. Du kan også stille inn slik at varmepumpen aldri blåser mot deg.

Funksjon for trappeoppganger
Modellen er den eneste på markedet som kan fordele varmen i to vertikale retninger samtidig, hvilket gjør at den er egnet for plasseringer i trapper. 

– Den kan derfor varme opp to etasjer samtidig, Dette er helt unikt, og vi er alene om denne teknologien, forklarer Smidsang. At modellen kan blåse to vertikale retninger, gjør den også bra for alle typer plasseringer i forhold til varmefordeling.

Egen interaktiv varmepumpeguide
Mitsubishi Electric har lansert en egen interaktiv varmepumpeguide som viser alle finessene på Kirigamine Hara. 

– Det var så mange nyheter på denne modellen at vi måtte finne en enkel måte å forklare de på, sier Smidesang. På nettsidene kan du nå ”styre” varmepumpen selv via fjernkontrollen.

Mange nyheter
Importøren opplyser at Kirigamine Hara kommer i to effektklasser, og at den dekker de fleste behov. Den har uketimer, 10-gradersfunksjon, varmedrift ned til –25 grader, ekstrem varmeeffekt og effektfaktor samt ny filterfunksjon. Modellen koster fra kr 25 900 ferdig montert. 

Miba AS er importør av Mitsubishi Electric varmepumper i Norge.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1