Tips redaksjonen
12.10.2012

EX-sikker Coriolis Flowmeter

Flow-Teknikk AS lanserer en nyhet fra Bronkorst Cori-Tech. Mini CORI-FLOW-serien for måling av massflow i små mengder kan nå leveres i EX-sikker utførelse. De kompakte flowmeterne opererer på Coriolis måleprinsipp og er nå tilgjengelig med ATEX-godkjenning II 2G Ex d IIB T6 for EX-sone 1. Instrumentet er bygd inn i en robust ”EX d”-kapsling med en separat boks for elektronikk.
Flowmeteret er egnet for måling av væske og gass fra 0,1 g/h til 30 kg/h med prosesstrykk opp til 138 bar. Flow-Teknikk opplyser at miniatyr-Coriolis-sensoren gir rask responstid og høy nøyaktighet, uavhengig av skiftende prosessforhold som trykk, temperatur, tetthet, ledningsevne og viskositet.

Mini CORI-FLOW Coriolis flowmeter har integrert PID-regulator for styring av reguleringsventil eller pumpe i en lukket sløyfe. Instrumentet kan leveres med analoge utganger og RS-232-kommunikasjon eller feltbuss grensesnitt, som gir ekstrafunksjoner som alarm, telleverk og dosering. Temperatur og egenvekt kan også settes ut på en digital utgang. Det er også mulig med varmeelement for å forhindre kondens og størkning av mediet i sensoren.

Aktuelle applikasjoner kan være prosesskontroll innenfor kjemisk, petrokjemisk og farmasøytisk produksjon.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1