Tips redaksjonen
12.10.2012

Studentenes internasjonale energitoppmøte på NTNU

International Student Energy Summit (ISES) er en verdensomspennende energi- og miljøkonferanse som blir avholdt hvert andre år ved forskjellige lokasjoner. Konferansen fører studenter fra hele verden sammen for å diskutere bæredyktige energikilder og hvordan studenter kan definere energiutviklingens framtid. I 2013 arrangeres ISES på NTNU i Trondheim.
NTNU ble valgt foran 12 andre universiteter gjennom en budrunde og en formell søknad.

ISES 2013 vil bli arrangert 13.–15. juni. – Vi gleder oss veldig til å arrangere konferansen i Europa og spesielt i Norge. Landets er kjent for sin forskning og utvikling innenfor energiområdet, sier lederen for Student Energy, Kali Taylor.

– NTNU er veldig stolte av å bli valgt som vertskap for ISES 2013. Vi har en sterk forpliktelse til å utvikle bærekraftige løsninger innenfor utdanning, forskning og innovasjon, sier Johan Hustad, prorektor ved NTNU. –Våre studenter er veldig engasjert i bærekraftige energisystemer og utfordringene rundt utviklingen av disse. Dette er viktig for NTNU og verdens framtid.

Dette er tredje gang ISES blir arrangert. Konferansen har tidligere vært arrangert i Calgary (2009) og Vancouver (2011). Konferansene har vært en møteplass for studenter og høyt ansette energiledere fra over 30 land. 

ISES er selve grunnpillaren til Student Energy, en global ikke-kommersiell organisasjon. Det er en bevegelse med unge engasjerte ledere som arbeider for en verden forsynt av bærekraftige energikilder.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1