Tips redaksjonen
12.10.2012

Inspirert av sekstitallets farger og former

Sekstitallets formspråk er igen høyaktuelt; det har 50 års-feirende Svedbergs tatt vare på når de nå lanserer en serie speilskap til baderommet. Inspirert av det første baderomsskapet fra 1962 har Svedbergs i samarbeid med designeren Roger Persson utviklet fire nye speilskap som har retrofølelse i farge og form.
Svedbergs baderomshistorie begynte for femti år siden med et baderomsskap som så å si revolusjonerte innredningen i de svenske baderommene. Ingen hadde tidligere kombinert baderomsspeilet med et skap. Siden da har Svedbergs fortsatt å utvikle nye løsninger for oss som setter pris på stundene på badet.

I forbindelse med femtiårsjubileet kommer nå en serie med skap som har sin opprinnelse i Svedbergs historikk som blikkenslageri. Industridesigneren Roger Persson har utgått fra Svedbergs klassiske modeller, men har gitt de en moderne form, samtidig som tankene går tilbake til sekstitallet.

Svedbergs produserer fremdeles sine skap i Dalstorp og leverer dem formontert, noe som gjør dem enkele å sette opp. De smelter fint inn med forskjellige stiler og gir baderommet en fornyelse med sin myke organiske form, materialblanding og fargesammensetning.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1