Tips redaksjonen
12.10.2012

Skaperglede med nye Note

Med Galaxy Note 10.1 lanserer Samsung et helt nytt konsept – en ti tommer stor Note med interaktiv penn og et skjermbilde du kan splitte i to, og som skal gi større skaperglede.
Samsungs nyeste produkt heter Galaxy Note 10.1. og er en kombinasjon av nettbrett, den interaktive pennen S Pen og telefonfunksjon. Skjermbildet på Galaxy Note 10.1 kan splittes i to deler, noe som gir helt nye bruksmuligheter. Produktet tilhører kategorien Galaxy Note og gir høyere interaktivitet og større mulighet til aktivt å skape og dele innhold.

Simultankapasitet
Med Galaxy Note 10.1 kan du, som på Samsungs vanlige nettbrett, surfe på nettet, streame filmer og laste ned apper fra Play Butikk. Men takket være den delbare skjermen kan du gjøre flere ting på en gang, som å følge et online-seminar på den ene siden og ta notater på den andre. Eller du kan se på film samtidig som du leser om skuespillerne på Wikipedia i et annet vindu. Med Pop-Up Play bestemmer du selv hvor stort videovinduet skal være og hvor på skjermen det er plassert.

Hold blikket på Note 10.1
På Mobile World Congress i februar ble Galaxy Note 10.1 presentert for første gang. Siden det har Samsung videreutviklet produktet. Først og fremst er den utstyrt med en superrask quad core-prosessor og 2 GB RAM-minne, som håndterer store mengder data og gjør at man kan multitaske raskt og effektivt. S Pen kommer med ny design og er integrert i chassiset, og når du tar ut pennen, starter skjermen automatisk. Note 10.1 har også fått et infrarødt øye som gjør at den fungerer som fjernkontroll, og kan erstatte alle du har hjemme. Akkurat som Samsungs smarttelefon Galaxy S III registrerer funksjonen Smart Stay øyebevegelser, som gjør at skjermen ikke slukkes så lenge du ser på den. 

Med pennen som våpen
Galaxy Note 10.1 egner seg godt i møter eller på forelesninger der man tar notater. Det virtuelle tastaturet er fortsatt et godt alternativ til pennen, men S Pen fungerer som en digital blyant og kan brukes til både nytte og underholdning. Notatene dine omgjøres enkelt til tekst, som du så kan sende videre via mail eller sms. Det er også mulig å ta notater i margen, stryke over ord eller skrive inn korrigeringer. Er du i det kreative hjørnet, kan S Pen brukes som en digital pensel, og endre farger, mønster og tykkelse. Med Adobe Photoshop Touch kan du også tegne direkte på bilder. 

Anbefalt utsalgspris er 5500 NOK .

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1