Tips redaksjonen
10.09.2012

Åpner Norges mest moderne bensinstasjon

Da Shell på Heiane på Stord nyåpnet på siste dag i august ble kundene ønsket velkommen til Norges kanskje mest moderne bensinstasjon.
Dusjer, vaskemaskin, TV, Internett og strøm for lastebilsjåfører, ladestasjoner for elbiler, naturgassfylling og en gigantisk vaskehall var bare noen av nyhetene da Shell på Heiane på Stord i Hordaland nyåpnet fredag 30. august.

– Dette må være blant Norges mest moderne bensinstasjoner, og definitivt det mest komplette serviceanlegget på Vestlandet, og kanskje i hele landet, sier eier Jan Thore Lippestad.

Bensinstasjonen, som fremstår i ny drakt, er et samarbeid mellom Shell, Statens Vegvesen og Sunnhordland Kraftlag. Selve bensinstasjonen er en Shell Fresh-stasjon, som har et bredt utvalg av varm, ferdig mat, i tillegg til et godt utvalg av kjølte drikker, kioskvarer og andre nødvendige produkter for ”folk på farten”. Dessuten har Shell Fresh på Heiane det meste man trenger til bilen, distriktets største maskinvask og fire båser for selvvask.

– I tillegg er kapasiteten for drivstoffylling vesentlig forbedret, og i samarbeid med Sunnhordland Kraftlag har vi etablert hurtiglader for elbiler og påfylling for naturgassen CNG, forteller Lippestad.

I samarbeid med Statens Vegvesen er det også bygd en såkalt ”truck stop” med oppstillingsplass for ni trailere og et sjåførrom med dusj, WC og vaskemaskin samt et oppholdsrom med TV og Internett. Trailersjåførene får også tilgang til strøm ute på parkeringsplassen.

– Vi er veldig fornøyd med den nye stasjonen på Stord. Som en av svært få stasjoner i Norge er den bygd etter våre nye håndbøker og er et veldig viktig tilskudd for langtransportsjåførene langs E39, sier Ivar Torkildsen fra Statens Vegvesen.
  

 

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1