Tips redaksjonen
10.09.2012

Universell vernebrille med induviduell passform

Honeywell lanserer Adaptec, som er resultat av en omfattende forskningsstudie. Det er et justerbart system for vernebriller som kan brukes av de aller fleste, og som kombinerer beskyttelse og komfort med skreddersydd passform og førsteklasses optikk.
Bygger på flere års forskningsstudier
Under utviklingen av Honeywell Adaptec ble det gjennomført en omfattende forskningsstudie som omfattet tredimensjonal skanning av hodet på et stort antall personer. Skanningen bekreftet at størrelsen og formen på hodet samt øynenes og ørenes plassering varierer hos mennesker. Etterpå var det mulig å dele befolkningen inn i tre grupper med lignende ansiktstrekk, som ligger til grunn for de tre størrelsene Regular (standard), Narrow (smal) og Wide (bred). Resultatet fra forskningsstudien ble deretter supplert med en kartlegging av brukernes krav og behov hos 18 foretak i USA, Canada og Europa.

Justering i fire enkle trinn
For å gi en individuell passform er Honeywell Adaptec utstyrt med selvjusterende neseputer, justerbar nesebro og linsevinkel samt justerbare stenger. Honeywell Adaptec er tilgjengelige i en rekke forskjellige linsefarger, og de fleste linsene har et belegg som motvirker statisk elektrisitet, riper og dugg på begge sider.

– Honeywell Adaptec reduserer lagerbeholdningen og gir kostnadsbesparelser fordi alle ansatte kan bruke samme vernebrille. Foretaket trenger bare å ha tre størrelser på lager for å dekke alles behov, mener Stefan Vincze, Product Sales Manger for øyevern i Honeywell Safety Products i Norden.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1