Tips redaksjonen
10.09.2012

Mobil høyttaler til mobiltelefon

Mobilprodusentene gjør seg umake når de bygger inn høyttalere i mobiltelefoner. Og det kan være greit nok for en rask håndfri samtale. Men når tenåringen spiller favorittlåtene om og om igjen gjennom den bittelille høyttaleren som er innebygd i en flat mobiltelefon, minner det mer om den ulidelige musikken man tvinges til å lytte til mens man venter på legekontoret eller på serviceverkstedet.
Sandberg erkjenner at tiden for stereoanlegg på tenåringens soverom er over, og at mobilitet er høyt prioritert. Derfor har selskapet lansert en ultratransportabel sammenbygging av høyttaler, forsterker, oppladbart batteri, fjernbetjening og trådløs Bluetooth-forbindelse. Det hele er pakket fint inn i et elegant og solid aluminiumskabinett, som tenåringen – og alle andre – kan ha med seg overalt.

Stor forbedring i lydkvaliteten
 – Min datter lytter til musikk fra mobilen uansett hvor hun er. På badet, på kjøkkenet, på rommet, i stuen, i hagen. Det ble simpelthen ulidelig å høre på. En overbelastet lilleputthøyttaler i en fyrstikkeske. Og det er jo unødvendig når man vet at musikken faktisk er lagret på mobilen i ganske høy kvalitet. Dette forklarer salgsdirektør Erling Hoff Petersen.

Direktøren fortsetter: – Det finnes mange løsninger på markedet i form av dokkingstasjoner og høyttalersystemer. Men de må fysisk kobles til og er tunge å ta med seg, eller de krever stikkontakt. Og så er vi jo like langt, når kodeordet i våre dager er mobilitet. Så da var det behov for noe helt nytt.

Det ble til Sandberg Pocket Bluetooth Speaker. Et lekkert aluminiumskabinett som skjuler en forsterket høyttaler, som lades opp til åtte timers bruk hjemmefra. Heretter kan musikken styres fra selve høyttaleren, som kan bæres med den smarte remmen eller stå på baderomsgulvet, kjøkkenbordet, terrassen, sengen, campingplassen, bagasjebrettet på sykkelen eller hvor som helst man vil høre litt musikk.

Pocket Bluetooth Speaker er på vei til butikkene og kan kjøpes på nett. Se www.sandberg.it

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1