Tips redaksjonen
19.07.2012

Odd Reitan hedret under ”VM i vekstskaping”

–Jeg synes det har vært en stor ære å få være den norske representanten blant disse utrolige flinke entreprenørene. Vi fra Reitangruppen har hatt det utrolig morsomt, og både kjøpmennene og de andre jeg har hatt med, tror jeg har hatt det helt topp i Monaco. Dette ble et minne for livet, sier Colonialmajor Odd Reitan om sin deltakelse under Ernst & Young Entrepreneur Of The Year, verdens største vekstskaperprogram.
Fokus på verdibasert ledelse
Helgen i Moncao har bestått av jurymøter, presentasjoner og sosiale arrangementer. Odd Reitan la i møtet med juryen vekt på Reitangruppens kontinuerlige vekst, franchise som driftsform, og mest av alt på verdibasert ledelse.

– Som jeg sa før jeg dro, synes jeg det var flott å få representere Norge. Spesielt når det var så mange dyktige entreprenører med fra hele verden. Det var også morsomt at juryen var interessert i vår filosofi og verdibasert ledelse, som er årsaken til vår suksess. For meg var det stort å få delta på dette, sa en fornøyd Colonialmajor.

Nærmer seg 70 milliarder
Reitangruppen omfatter nå Norges største dagligvarekjede, Europas nest største servicehandel-virksomhet, Norges 5. største privateide eiendomsselskap og et raskt voksende drivstoff- og energiselskap etablert i Norge og Danmark. Reitangruppen har doblet både omsetningen og andre nøkkeltall de siste fem årene. Totalt arbeider nå flere enn 32 000 medarbeidere innenfor Reitangruppen i syv land.

Verdens største vekstskaperprogram
Ernst & Young Entrepreneur Of The Year er verdens største vekstskaperprogram. På årets verdensfinale ble 51 nasjonale vinnere fra hele verden først og fremst hedret, men de konkurrerte også om å bli den beste. En bredt sammensatt internasjonal jury intervjuet alle de nasjonale vinnerne i løpet av Monaco-oppholdet.

Kandidatene ble blant annet vurdert ut fra sin evne til å tenke nytt, skape vekst, oppnå gode økonomiske resultater, strategisk gjennomføringsevne, global innflytelse samt personlig integritet og påvirkningskraft.

Kilde: Reitangruppen/mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1