Tips redaksjonen
19.07.2012

Nye infrarøde termometre fra Fluke

Fluke Corporation introduserer de nye infrarøde termometerne Fluke 62 Max og 62 Max+. De oppgis å være bestandige mot støv, vann og fall, noe som gjør dem velegnet til bruk innenfor vedlikeholdsbruksområder for elektrisitet, service, kjøling og varme (HVAC), prosesser, industri og anlegg.
Produsenten fremhever spesielt disse egenskapene: Tåler fall til tregulv på opptil tre meter, IP54-godkjent for å motstå regn, væskesprut, støv og smuss, de er små nok til å kunne bæres komfortabelt i et verktøybelte hele dagen, målingen utløses med et enkelt klikk, og det flervinklede, bakgrunnsbelyste displayet gjør dem enkle å lese av. 62 Max har dessuten doble, roterende lasere for å identifisere punktstørrelser. 

Fluke 62 Max er egnet for raske temperaturskanninger av systemer for å søke etter alt fra uvanlige varmepunkter som signaliserer elektriske og elektromekaniske feil, til uønskede luftinntaks/-uttaksmønstre i bygningens omslag. Fordi infrarøde målinger ikke krever kontakt med overflaten som måles, kan teknikere utføre målingene på avstand, på avstand fra maskineri i bevegelse eller strømførende elektriske tilkoblinger.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1