Tips redaksjonen
19.07.2012

Verdens første 4G nettbrett tilgjengelig

Samsungs nye nettbrett, Galaxy Tab 8.9 LTE, er nå tilgjengelig. Med fjerde generasjons mobilt bredbånd rett i hånden laster du ned apper, surfer på nettet og streamer raskere enn noensinne. Takket være den dobbeltkjernede prosessoren starter også programmene på rekordtid.
−Vårt nettbrett er det første i verden som støtter 4G og gir hastigheter man ikke har opplevd maken til tidligere. Lanseringen er også godt timet opp mot NetComs utbygging av 4G-nettet i Norge som gjør at man får enda mer ut av produktets innovative teknologi, sier Stig-Ove Langø, salgssjef for telecom i Samsung Norge.

For ferie og jobb
Verdens første nettbrett med 4G kommer nå i norske butikker samtidig som 4G nettet bygges ut og gir superraske surfehastigheter fra Sandefjord til Kristiansand. Om du sitter hjemme i sofaen eller er på ferie, gir Galaxy Tab 8.9 LTE deg bedre muligheter til å laste ned og lese e-bøker, sende e-post, surfe på nettet eller streame film og musikk. Galaxy Tab 8.9 er også et godt jobbverktøy.

NetCom klar med 4G langs norskekysten
Befinner du deg langs kysten fra Sandefjord til Kristiansand, kan du glede deg over superrask surfing. Her bygger NetCom ut 4G-nettet, noe som gir hastigheter i fiberklassen og større kapasitet. 

4G er et rent datanett og skapt for mobilsurfing og mobil internettilgang. Med et bedre utbygd nett får brukerne raskere mobilsurfing, bedre tilgang på datakrevende tjenester som streaming og bedre kapasitet slik at flere kan være på nett samtidig. Samsung var først ute med å lansere verdens første kommersielle 4G modem med LTE og er nå igjen først ute med å lansere nettbrett med den nye teknologien.

Ingen ventetid
Med en teoretisk nedlastningshastighet på 100 MB per sekund er 4G det raskeste mobile bredbåndet som finnes på markedet i dag. Du får derfor filmopplevelser og rask overføring av bilder, e-post og store filer til og fra Galaxy Tab 8.9 LTE.  Det innebærer at du for eksempel kan laste ned en fire minutter lang sang i mp3-format på 0,3 sekunder eller en hel film på mindre enn to minutter. En app eller et program du bruker et minutt på å laste ned til et vanlig nettbrett, laster du ned på 15–20 sekunder.  I tillegg øker mulighetene for å bruke det mobile bredbåndet som finnes tilgjengelig der man er, det vil si WiFi, 3G eller 4G. Applikasjonene starter opp ekstra raskt takket være den dobbeltkjernede prosessoren på hele 2 x 1,5 GHz.

Med AllShare kan du koble Galaxy Tab 8.9 LTE opp mot PC-en, TV-en, mobilen og kameraet og dele innhold mellom alle enhetene. Løsningen trenger ingen ledninger og gjør at du for eksempel kan vise bilder som ligger på nettbrettet rett på TV-en.


 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1