Tips redaksjonen
19.07.2012

Evatic Small Business Edition

Det norske programvarehuset Evatic har nylig lansert Evatic Small Business Edition – en lightversjon av sitt velkjente Evatic Service Management System.
Målgruppen for Evatic Small Business Edition er mindre selskaper som har rene ordrehåndteringsbehov ut til en montør eller tekniker. Slike selskap har ofte eksterne regnskapsførere og dermed ikke behov for et kostbart økonomisystem. Med Evatic Small Business Edition tilbyr Evatic nå et fullverdig system som dekker alt fra salgsstøtte og kundevedlikehold via mobil arbeidsordre til ferdig faktura – til bedrifter med opp til 15 montører/teknikere.

– I Evatic Small Business Edition har vi standardisert hovedkomponentene fra vårt Evatic Service Management System og laget en enklere og mer tilpasset løsning for mindre bedrifter, sier direktør for forretningsutvikling hos Evatic, Inge Wandsvik. 

Målet med Evatic Small Business Edition har vært å forenkle og standardisere, slik at kundene kan komme i gang med å bruke løsningen så raskt som mulig. Løsningen er spesielt velegnet for bedrifter som driver med el-installasjoner, automatisering og instrumentering, VVS og ellers drift, service og vedlikehold. 

–Vi har hatt mange henvendelser fra disse typene av bedrifter, og med Evatic Small Business Edition kan vi effektivt løse utfordringene til disse kundegruppene på en svært hensiktsmessig måte. Dessuten er systemet velegnet for kundene til å ”vokse” med Evatic dersom deres strategi innebærer organisk vekst eller vekst gjennom oppkjøp, avslutter Wandsvik.

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1