Tips redaksjonen
15.06.2012

Ny Bluetrace-mus parkerer lasermusen

Brukeropplevelsen ble vesentlig forbedret da mus med lasersensor kom på markedet i sin tid. Nå lanserer Targus en serie nye mus med Bluetrace-teknologi, som kan parkere lasermusen for godt.
De nye musene er ekstremt presise og virker på alle overflater – også glass, tøy og tepper, hvor lasermusen måtte gi tapt.

Den nye mustypen er utstyrt med blått LED-lys – derav navnet Bluetrace. Det blå lyset har en kortere bølgelengde enn det røde, noe som betyr at sensoren fanger opp mer informasjon når musen beveger seg på underlaget. Dette gir bedre styring og presisjon.

Det blå lyset bruker mindre strøm enn lyset på den tradisjonelle lasermusen, noe som betyr at batteriets levetid forlenges. 

Undersøkelser viser at mange i dag velger en laptop som skiller seg ut. Targus har derfor ikke bare utstyrt musene med moderne og effektiv teknologi, de kommer også i to nye oppsiktsvekkende design – henholdsvis en svart/rød look og en moderne mønstret design i hvitt, grått og mørkerødt. Det er altså mulig å velge en mus som skiller seg ut i mengden.

De to Bluetrace-musene er kompatible med både PC og Mac.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1