Tips redaksjonen
15.06.2012

Verktøybæring for den mobile håndverkeren

Snickers Workwear utvider sitt sortiment og lanserer robuste verktøybager med ergonomisk design, som gjør det enklere å holde orden på verktøyet. Designen er også tildelt en pris i verdens største designkonkurranse ”red dot awards”.
Snickers Workwear utvider nå sitt sortiment og lanserer en serie av ergonomiske verktøybager. Bak satsingen ligger flere år med produktutvikling. Verktøybagene har blitt tildelt en pris i verdens største og mest prestisjefylte designkonkurranse ”red dot awards”. Den internasjonale ekspertjuryen trakk frem det innovative materialet, den ergonomiske og moderne utformingen av vesken, samt den unike designen som gir brukeren enkel tilgang til verktøyet. 

– Trenden er at håndverkerne beveger seg mellom flere arbeidssteder. Dette stiller høye krav til funksjonelt utstyr, og i henhold til våre undersøkelser opplever majoriteten at de har vanskelig for å få med seg alt verktøyet de trenger til arbeidet. De må gå mange turer frem og tilbake til bilen for å hente mer verktøy. Dette er både ineffektivt og gir unødvendig belastning, sier Johan Wijkmark, produktsjef hos Snickers Workwear. Derfor har selskapet tatt frem stabile verktøybager der brukeren har en god oversikt over innholdet i bagen. Han får enkelt med seg akkurat det han trenger. Håndtaket kan låses i en fast posisjon for maksimal stabilitet.

I sortimentet finnes også en praktisk ryggsekk (se bildet). Kai-Mikael Lukkonen, arbeidsleder på selskapet FO Peterson i Sverige, er en av dem som har testet verktøyryggsekken, og han opplever at den letter og effektiviserer hans arbeid.

– Den er komfortabel å bære og veldig funksjonell. Jeg får plass til alt verktøyet jeg ønsker å ha med, samtidig som at jeg har hendene fri til å bære stativ og stiger. Nå får jeg alltid med utstyret jeg trenger og risikerer ikke å glemme noe, sier han.

Verktøybagen finnes i størrelsene 15 liter og 30 liter, verktøyryggsekken i 19 liter og 25 liter.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1