Tips redaksjonen
15.06.2012

Sonys nye α37-kamera med kunstneriske muligheter

Det nye SLT-α37-kameraet med Translucent Mirror-teknologi er lett, enkelt å bruke og gir den som ønsker å ta steget videre fra et enkelt kompaktkamera, langt flere kunstneriske muligheter, opplyser Sony i en pressemelding.
Translucent Mirror

Translucent Mirror-teknologien sørger for rask opptakshastighet, kontinuerlig autofokus med fasedeteksjon og forhåndsvisning i sanntid – selv når man filmer i full HD (50i/25p).   

Autofokussystemet med 15 punkter, tre kryssensorer og sporing holder ansikter og andre motiver som beveger seg, raskt i fokus, slik at man kan fange inn både dramatiske og fartsfylte øyeblikk på idrettsarrangementer og minneverdige øyeblikk sammen med familien.

Med Tele-zoom Continuous Advance Priority AE-modusen, som forstørrer den sentrale delen av sensorbildet, gjør Translucent Mirror-teknologien det også mulig å fange inn alle bevegelser i en actionfylt hendelse ved å ta opptil syv bilder i sekundet.

Tru-Finder
Den høyoppløselige Tru-Finder-søkeren overgår mange optiske søkere, ifølge Sony. Med en oppløsning på 1440k, god kontrast og et synsfelt på 100 prosent gir denne elektroniske søkeren samme skarphet som det nylig lanserte SLT-α57. Kameraet har også en egen modus for å gjøre Tru-Finder mer komfortabel for brillebrukere.
   Eksponeringsjusteringer og andre kreative innstillinger kan forhåndsvises i sanntid, enten via Tru-Finder-søkeren eller den vippbare Clear Photo LCD-skjermen på 2,7 tommer.

Portrettfotografering
Auto Portrait Framing-innstillingen identifiserer motivets posisjon og beskjærer utsnittet ved hjelp av ”det gylne snitt”, slik at man får fine og velkomponerte portretter i høy oppløsning. By Pixel Super Resolution-teknologien sikrer at bildene beholder alle sine piksler selv om de beskjæres.

Nærbilder uten kraftig objektiv
For å kunne komme nært inn på et motiv måtte man tidligere bruke et kraftigere objektiv, men nå kan man få nærbilder i høy kvalitet med funksjonen 2x Clear Image Zoom, som dobler den effektive forstørrelsen. By Pixel Super Resolution-teknologien bevarer detaljer, fargetoner og teksturer, slik at man kan øke maksimal brennvidde uten å måtte bære med seg ekstra optikk.

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1