Tips redaksjonen
15.06.2012

D-Link lanserer Top-of-rack-svitsj

Nå lanserer D-Link en 10 Gigabits Ethernet-svitsj med 24 porter. Nye DXS-3600 har 960 Gb/s i svitsjkapasitet, layer 2 og er tilpasset for IT-avdelingen i små og mellomstore bedrifter.
 Den nye svitsjen tilbyr fastnettshastighet på 10-Gigabit Ethernet – alt i en kompakt 1U-modul for å garantere skalerbarhet og fleksibilitet. Svitsjen har 24 faste 10 GbE SFP-porter samt en ytterligere utvidelsesmodul for å ha muligheten til å legge til flere porter eller tilkoblinger. 

For å garantere høy tilgjengelighet kan nødaggregatet og strømforsyningen byttes etter forbruk. Det finnes også flere energieffektive funksjoner, for eksempel smart viftestyring og regulerbar luftstrøm.

– Denne Layer 3 Gigabit-svitsjen er den siste brikken i spillet som gjør at D-Link kan levere ytelse, fleksibilitet, sikkerhet og kvalitet på samme tid – til hele nettverket. DXS-serien er utviklet for ulike situasjoner og inneholder alle de viktige funksjonene en kunde kan forvente seg. Vi kommer dessuten til å lansere en rekke ny programvare- og maskinvarebaserte egenskaper de kommende månedene, sier Kevin Wen, direktør for D-Link i Europa.

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1