Tips redaksjonen
11.06.2012

Ny pianosvart skjønnhet

En ny og lekker espressomaskin, Electrolux Favola Plus, i pianosvart design lanseres nå i Norge.
Nyvinningen er det siste tilskuddet i utviklingen av innovative kaffemaskiner. Produktet er utviklet i samarbeid med den italienske kaffeprodusenten Lavazza og kommer med deres kapselsystem, A Modo Mio.

– Espressobaserte drikker blir stadig mer populært Norge, og flere etterspør kvalitetskaffe hjemme. Den nye Favola Plus-modellen imøtekommer disse kravene og kommer i tillegg med et funksjonelt og lekkert design, sier Andrea Del Bianco, administrerende direktør i Lavazza Nordic.

Skandinavisk design
Ifølge kategorisjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge passer skandinavisk designfilosofi som hånd i hanske med italiensk kaffetradisjonen. 

– Skandinavisk design handler om å finne den perfekte balansen mellom form og funksjon, nytelse og nytte. For mye av det ene eller andre skaper ubalanse. Det samme prinsippet gjelder når du skal lage den perfekte espresso. Den skal kunne brygges på 25–30 sekunder, og det kreves presisjon for å oppnå riktig kaffemengde. Dette har stått sentralt i utformingen av den nye Favola Plus modellen, sier Lorentzen.

Favola Plus
Electrolux fremhever disse egenskapene ved Favola Plus: automatisk og programmerbar kaffemengde, elektronisk temperaturkontroll, automatisk stopp når tanken er tom, indikator for overskuddsvann, dampfunksjon for cappuccino og café latte, varmtvannsfunksjon for te, avtakbar vanntank på 0,9 liter, beholder for tolv brukte kapsler og belysning av kopper og brytere.

Kaffeuttaket kan justeres i høyden, slik at det passer til kopper i ulike størrelser. Den har også en sikkerhetsfunksjon som slår av maskinen etter 30 minutter.

Favola A Modo Mio Plus ELM5200 har en veiledende utsalgspris på 2499 kroner.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1