Tips redaksjonen
11.06.2012

Ny undervanns tykkelsesmåler

Instrumentcompaniet AS introduserer nå Cygnus DIVE, verdens første håndbårne undervanns tykkelsesmåler. Instrumentet kan måle igjennom opptil 20mm tykk overflatebehandling.
I dette nye instrumentet har Cygnus videreutviklet sin kjente Multiple Echo-teknologi, den eneste godkjente teknologien for skipskontroll beskrevet av f.eks. DNV.

Cygnus Dive er spesielt utviklet for dykkere, og er designet som en klokke for å gi maksimal fleksibilitet for brukeren. 

Instrumentet er laget av glassfylt harpiks og tåler røff behandling. En stor 2,4” TFT fargeskjerm med tydelige tall, kombinert med visning av A-Scan graf sikrer at brukeren alltid kan lese av korrekte verdier, uansett siktforhold. Kabelen til proben er dobbeltisolert og er utrekkbar til 1meter. 

Cygnus DIVE leveres som standard i solid, vanntett koffert med to oppladbare Lithium-Ion-batterier, som sikrer 10 timer kontinuerlige målinger. Det følger også med standard Ø13mm probe, ekstra membraner, testblokk, kalibreringssertifikat og brukermanual.

Instrumentet kan også leveres med HelmetView, som er et eget display som settes på dykkerhjelmen. I denne opsjonen kan man også få datalogging med plass til inntil 5000 målinger, og flere forskjellige løsninger for visning av sanntids måleresultater over vann.

For pris og ytterligere informasjon kontakt Instrumentcompaniet AS, tlf.: 23 30 21 00, e-post: ic@instrumentcompaniet.no 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1