Tips redaksjonen
11.06.2012

Sony lanserer nye trådløse høyttalerdocker i X-serien

Sonys nye X-serie av trådløse høyttalerdocker er tilpasset dagens digitale livsstil.
Du kan docke iPod-en, iPhone-en eller iPad-en og lytte til musikk mens de lades opp, eller du kan streame musikk fra en iPod, iPhone, iPad, en smarttelefon, et nettbrett eller en bærbar PC over det trådløse hjemmenettverket. 

I spissen for den nye X-serien står RDP-XA900iP, som gir musikk med en effekt på 200 watt. Sony forklarer: – Docken har en nyskapende design der skarpe kanter er droppet til fordel for myke, sensuelle kurver, og den passer dermed inn i selv de mest stilfulle omgivelser. Den avrundede utformingen som understrekes av detaljer i børstet aluminium, reduserer uønsket gjenklang og gir deg en massiv utvidet bass uten fordreininger. Høyttalerne er dekket av et stoffmateriale i høy kvalitet som understreker dockens flotte utseende – uten at det går på bekostning av lydgjengivelsen.

Alle dockene i X-serien er ”Made for iPod/iPhone/iPad”-sertifiserte og tilbyr flere måter å lytte trådløst til musikk på. Hvis du har en iPod Touch, iPhone, iPad eller Mac, kan du få detaljert, ukomprimert lyd ved å streame iTunes-biblioteket ditt over Wi-Fi. Og hvis du ikke har en AirPlay-kompatibel enhet, er det like enkelt å streame musikk fra en smarttelefon, et nettbrett eller en PC via Bluetooth.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1