Tips redaksjonen
11.06.2012

Overvåkningsnyheter fra DANBIT

DANBIT presenterer to nye robuste udendørs overvåkningskameraer.
De har infrarød lyskilde og lysfølsomhet som sikrer gode bilder ved overvåkning i mørke på opp til 20 meters avstand. De oppgis å være driftssikre i temperaturer ned til –20 °C. Begge kameraene støtter ONVIF-standarden, som sikrer kompatibilitet med andre fabrikater.

Kameraene komprimerer video etter H.264-, MPEG4- og M-JPEG-standarderne og kan sende tre forskjellige bildestrømmer avsted samtidig, f.eks. et i høy oppløsning for opptak, et i mellomoppløsning til hjemmesiden og et i lav oppløsning til smartphones. 

Det ene kameraet, KAM-DOMEIP2IR, er vandalsikret og egner seg på grunn av utformningen til montering under loft eller takutheng. Det andre kameraet, KAM-IP2MP-IR-POE, har medfølgende arm og er egnet til montering på en vegg eller stolpe. Begge kan forsynes via netverkskabel eller av den medfølgende strømforsyningen. 

Oppsett skjer via webinterface eller den medfølgende programvaren, som kan installeres på en Windows-PC og ta opp fra opp til 64 kameraer på PC-ens harddisk. Opptak kan trigges av bevegelse i bildet eller ved aktivering av en inngang på kameraet, f.eks. fra en fotosensor eller dørkontakt. Man kan også stille inn kontinuerlig opptak eller opptak etter et tidsskjema.

Videostrømmen kan vises direkte fra kameraet i Internet Explorer-, Google Chrome- eller Apple Safari-browsere på PC-er eller smarttelefoner. Programvaren kan dessuten fjernstyres fra en webbrowser.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1