Tips redaksjonen
16.05.2012

Blåser rent mellom tennene

Tenk deg at tennene dine befinner seg i en høytrykkspyler der det sprutes vann og luft mellom tennene i en hastighet på 60 km/t. Høres det uvirkelig ut? Philips AirFloss gjør det uvirkelige og blåser rent der tannbørster og tanntråd ikke kommer til. Dette trengs, for i følge undersøkelsen Munnhelsebarometeret er det bare 3 av 10 mellom 23–35 år som gjør rent mellom tennene hver dag.
– Å børste tennene to ganger daglig er noe de fleste gjør, og med AirFloss kommer forhåpentlig flere til å begynne å gjøre rent mellom tennene like ofte, Sier Max Hellström, PR manager hos Philips Consumer Lifestyle.

Farvel til plakk og bakterier
AirFloss er det første produktet på markedet innenfor sin kategori. Den er like stor som en elektrisk tannbørste. Med hjelp av den patenterte Microburst-teknikken fjerner AirFloss 99 prosent mere plakk og bakterier enn en vanlig tannbørste, ifølge Philips. Gjennom ett enkelt knappetrykk får du en rengjort og frisk munn på mindre enn ett minutt.

– Ifølge Munnhelsebarometeret har over 70 prosent av alle nordmenn dårlig samvittighet når de ikke rengjør mellom tennene. Grunnlaget for bra munnhelse skapes på baderommet ved å børste tennene to ganger om dagen, og daglig rengjøre mellom tennene. Forhåpentlig kan flere nå inspireres til å gjøre rent mellom tennene, sier Birgitta Söder, tannpleier og professor.

Ved hjelp av raske luftpuffer, høyt trykk og mikroskopiske vanndråper blåser AirFloss bort plakk og bakterier som gjemmer seg mellom tennene. Det holder med en teskje vann til hver gang, og AirFloss kan lades opp med samme lader som brukes til Philips Sonicare’s elektriske tannbørster.

Philips AirFloss er tilgjengelig hos Elkjøp fra og med april og veiledende pris er kr 999.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1