Tips redaksjonen
16.05.2012

Badreomsnyheter fra Svedbergs

Det er mange spennende nyheter å se frem mot når Svedbergs lanserer sitt baderomssortiment for 2012. I sortimentet finnes det flere nye produkter, men også mindre forandringer som likevel kan gjøre stor forskjell.
Nøkkelordet i arbeidet har vært forfining. Selskapet har vridd og vendt på alt: konstruksjoner, fargevalg, funksjoner og mye annet. Møbelseriene Joy, Indigo og Easy har fått nytt utseende, og dusjsortimentet finnes nå i nye modeller og farger. Hele kolleksjonen presenteres i den nye baderomsboken som nylig hadde premiere i baderomsbutikker rundt om i Norden. Her er et utvalg av nyheter:

Badekar av akryl
Svedbergs har premiere for en ny serie med fem designede badekar av akryl. Karene produseres på Svedbergs’ eget anlegg i Hällabäck i Sverige, der massasjesystemet og elektronikken utvikles og monteres. Overflatesjiktet av akryl gjør karet slitesterkt og lettstelt. Karet kan fås med eller uten massasjesystem. En modell fra sortimentet er det smarte Dusjbadekar 150 som tar svært liten plass i baderommet. Det kan kompletteres med en skjermvegg når man både vil dusje og bade i karet.

Ny front på Joy
Møbelserien Joy har fått en spennende liggende struktur som gir den ekstra karakter. En ny trendfarge, lys eik, er kommet til og fargene svart og hvit i den nye, liggende strukturen er beholdt. Skuffene er modernisert med push open-funksjon med dempning. I serien finnes det også et nytt rammespeil med LED-belysning og nye høyskap med plass til å henge klær i.

Indigo får nye håndfat i indigo-serien har fått to nye og trendriktige servanter (Mist og Lagun) med lavere høyde. Alle Indigo-modeller har dessuten fått helt ny skuffeinnredning i hvit kulør.

Easy servantskap
På baderomsmøbelet Easys servantskap (55 og 90 cm brede) er det fra og med 2012 mulig å velge mellom dører eller skuffer. Easy finnes nå også i to nye trefinervarianter: eik og gråbeiset.

Nypremiere for Fasett dusjkabinett
Dusjkabinettet Fasett har fått nytt utseende og en smartere konstruksjon. Ett eksempel er dørene som glir stille og lett takket være doble boogievogner på kulelager og fjæring. Kabinettet er dessuten enkelt å holde rent takket være sokkelen som enkelt tas bort, samt hjul under dusjkaret.

Luksuriøst dusjkabinett med sete
Å dusje i et setekabinett er en ekstra opplevelse og en nyhet som Svedbergs har stor tro på. Oppfellbart sete er både smart og rengjøringsvennlig. Dessuten er kranene så gripevennlige at de er blitt godkjent av det svenske reumatikerforbundet.

Kilde: mynewsdesk.com

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1