Tips redaksjonen
24.04.2012

Syltynn diktafon i høyglans

Den syltynne diktafonen ICD-TX50 fra Sony måler bare 6,4 mm og har en vekt på 50 gram.
ICD-TX50 er dermed Sonys hittil slankeste diktafon. Den er utført i høyglans, har et lettlest OLED-display og er utstyrt med en klemme som sørger for at den holder seg på plass når du legger den i skjortelommen.

Både intervjuer og ideer kan tas opp som LPCM- eller MP3-filer, og du kan velge mellom fem ”Scene Select”-alternativer, deriblant ”Skjortelomme”, ”Møte” og ”Intervju”, slik at du får klarest mulig opptak uansett situasjon.

Den innebygde lagringsplassen er på 4 GB. Opptakstiden kan utvides ytterligere ved å sette inn et microSD-kort.

Hvis batteriet er tomt, og du plutselig får behov for å samle sammen tankene dine, finnes det også en reserveløsning: en batteriopplading på tre minutter via USB gir nok strøm til rundt én time med opptak. Når det innebygde litium-ionbatteriet er fullt oppladet, har det kapasitet til å ta opp eller spille av opptak (i MP3) uavbrutt i 24 timer.

Også musikkspiller
ICD-TX50 har også den praktiske egenskapen at den kan brukes som musikkspiller når du er på farten. Du kan legge inn favorittmusikken din og deretter lytte til den via de medfølgende stereoøretelefonene eller den innebygde høyttaleren.

Diktafonen leveres med programvaren ”Sound Organiser” (kun for PC), som gjør det enkelt å overføre, redigere og administrere filer. Den er også kompatibel med siste versjon av talegjenkjenningsprogramvaren ”Dragon Naturally Speaking”, slik at opptakene dine kan transkriberes automatisk.

Flere diktafoner på vei
Sony utvider sitt utvalg av digitale diktafoner med flere nye modeller denne våren. De nye modellene i ICD-UX-serien, ICD-UX522 og ICD-UX523F, har med sine to atskilte stereomikrofoner fått et enda mer elegant utseende, mens bordmodellen ICD-LX30 har store knapper, et tydelig display og en kraftig høyttaler på 330 mW, slik at ordene dine kan høres klart og tydelig.

Sonys nye digitale diktafoner er tilgjengelige for salg i april.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1