Tips redaksjonen
24.04.2012

Sandberg trekker ut kontakten

Den danske utstyrsleverandøren Sandberg gir uttrykket ”å trekke ut kontakten” ny mening med en ny serie kabler som kan trekkes ut.

I løpet av en biltur, for eksempel, kan det hende at passasjerene i både forsetet og baksetet ønsker å koble mobiltelefonene sine til bilradioens AUX-inngang for å spille av MP3-musikk. Før stod valget mellom en kort kabel som bare passet for forsetepassasjeren, eller en lang og uhåndterlig kabel som nådde alle seter. Med Sandbergs nye uttrekkbare kabel kan lengden på kabelen tilpasses etter behov.

Så har du representanten som vil ha med seg en nettverkskabel på farten. Nå trenger hun ikke ta med seg en vanlig kabel som må vikles ut ved begynnelsen av møtet og buntes sammen når det er hevet. I stedet kan hun bare trekke en Sandberg Retractable-nettverkskabel inn og ut etter behov.

Forestill deg fordelene med at ladekabler til ulike mobiltelefoner enkelt kan rulles inn etter bruk, og rulles ut igjen ved behov. Du trenger ikke lenger vikle den rundt tre fingrer og forsøke å feste bunten ved å vikle et par ganger på tvers. Dra og slipp – det er mye enklere.

Funksjonen er ganske enkel. Kabelen trekkes ut til ønsket lengde. Etter bruk trekkes kabelen helt ut for å utløse mekanismen som trekker den inn igjen.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1