Tips redaksjonen
09.03.2012

Middagsposene nyttig innovasjon

Middagsposene – en av de 100 viktigste innovasjonene gjennom tidene. Matenerklars moderselskap stemt inn på museum.
Levering av ferdig planlagte middagsposer har blitt stemt frem som en av de 100 viktigste innovasjonene gjennom tidene i en undersøkelse blant det svenske folk som Tekniska museet i Sverige har gjennomført. Matenerklars svenske moderselskap Middagsfrid – pioneren innenfor leveranse av middagsposer – er dermed med som representant for bransjen ved utstillingen ”100 innovasjoner” som åpnet lørdag 25. februar i Stockholm. Utstillingen er den største noensinne på Tekniska museet og viser innovasjoner som hjulet, elektrisitet, internett, antibiotika, pacemakeren – og middagsposer.

Før utstillingen hadde Tekniske museet latt det svenske folket velge ut de 100 viktigste innovasjonene gjennom tidene. I statistiske baserte undersøkelser har voksne og skoleelever i sjetteklasse valgt ut hva som skal finnes i museets store utstilling og bidratt med sine personlige historier rundt innovasjonene.

Internasjonal klasse
Folkets valg av innovasjoner vises i en 2000 kvadratmeter stor utstilling av internasjonal klasse, som er den største museet hittil har laget. Blant de innovasjonene som har blitt stemt frem, er gamle klassikere som hjulet, elektrisitet, klær og søppelhåndtering, men også nyere funksjoner som antibiotika, internett, sminke, pacemaker og ferdig planlagte middagsposer.

Pioner
– At vi er med i denne sammenhengen kjennes uvirkelig. Vi trodde først at det var en spøk da en representant fra Tekniska museet ringte og spurte om vi ville delta på utstillingen, sier Middagsfrids leder og gründer Kick Theander. Hun har vært pioneren innenfor det nordiske middagsposemarkedet siden hun lanserte en slik tjeneste for første gang i 2007.

Enklere hverdag
– Vi er stolte over at vår tjeneste som påvirker mange familiers hverdag, er blitt stemt inn i en slik sammenheng, sier daglig leder i Matenerklar i Norge, Hans Horndalsveen. Det viser at folk setter stor pris på å få hjelp og råd for enkelt å gjøre hverdagsmiddagen bedre; det skal ikke være vanskelig å spise sunnere. Vi ser at stadig flere familier landet rundt etterspør en tjeneste der vi tar arbeidet med å planlegge, handle og bringe friske råvarer hjem, slik at man enkelt kan spise sunne og spennende middager også i en travel hverdag.

Ferdig planlagte middager
Matenerklar.no leverer ferdig planlagte middager med oppskrift og råvarer. Kundene får tid til å lage god, sunn og klimasmart mat av beste kvalitet og får samtidig god samvittighet.  Matenerklar.no er et datterselsap av familieselskapet Middagsfrid, som ble grunnlagt i Stockholm i 2007, og som leverer i dag sunne råvarer til familier i Sverige, Danmark, Tyskland og Norge.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1