Meny
09.03.2012

Overvåkningskamera med 360 graders overblikk

DANBIT A/S presenterer et nytt Internett domekamera med PoE for montering i taket, der det til forveksling ligner en røykdetektor. Domekameraet har plass til MicroSD minnekort som lagrer opptakene hvis nettverksforbindelsen er avbrutt. Avspilling av alarmopptakene, også de som er gjemt på MicroSD-kortet, kan skje via nettverksforbindelsen.
KAM-DOMEIP2MF har digital bildekorreksjon, slik at bildene fra de fire verdenshjørnene vises med minimal fiskeøyeforvrengning. Kameraet har ni forskjellige 360 -/180-graders videoindstillinger samt automatisk dag- og nattinnstilling. Domekameraet er utstyrt med skjult mikrofon.

Kameraet er aktuelt for kontormiljøer, butikker mv., der man ønsker en diskret overvåkning. Kameraet har ikke mekanisk panorering, da det er forsynt med en linse med et 360 graders synsfelt.

KAM-DOMEIP2MF har to megapixler med en opløsning på 1600 x 1200 med 15 billeder pr. sekund. Domekameraet brukerr H.264 bildekomprimering. 

Kameraet kommer med nødvendige programmer og har innebygd web-server. Det har ti valgfrie og justerbare ”motion detection”-felter. Bevegelse i et av feltene kan utløse en alarm, som kan sendes på e-post, eller den kan lastes opp fra en FTP-server. Kameraet har fire digitale innganger og en digital utgang.
 

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no