Tips redaksjonen
09.03.2012

Logitech legger følelser i surfingen

Logitech har lansert Logitech Touch Mouse M600, en mus med følsom berøringsflate som er behagelig å ta på – enten du skal scrolle gjennom et langt dokument eller bla gjennom bilder fra en fest.
– Vi har alle blitt vant til å bruke fingertuppene med både smarttelefoner og nettbrett, sier Retail Manager Nordics i Logitech, Robert Jacobsen. For mange er disse bevegelsene faktisk mer intuitive og automatiske enn den gamle måten. Logitech Touch Mouse M600 følger utviklingen i hvordan vi kommuniserer med den digitale verden, slik at vi også kan bruke datamus på en mer naturlig måte, sier Jacobsen.

Behagelig å bruke
Jacobsen opplyser videre: – Med Logitech Touch Mouse M600 kan du scrolle, bla og surfe uansett hvor på musen fingertuppene hviler. Den moderne designen og de myke kantene gjør at musen er komfortabel å bruke, i tillegg til at den ser bra ut – uansett hvor du bruker laptopen din. Programvaren Logitech Flow Scroll gjør at scrollingen oppleves mer flytende – veldig likt følelsen man får av å scrolle på smarttelefonen.

For begge hender
Musens design gjør den til et godtt valg for både høyre- og venstrehendte mennesker. Programvaren Logitech SetPoint gir mulighet til å overføre og flytte på klikke-områdene, slik at musen passer like godt i venstre som i høyre hånd. Logitech Touch Mouse M600 inkluderer en liten Logitech Unifying-mottaker, som kan koble opptil seks kompatible mus og tastatur via en USB-port. Du kan legge til et tastatur, bytte mus eller plukke ut annet tilbehør som passer deg best – uten å måtte bytte mottaker eller ofre flere USB-porter.

Logitech Touch Mouse M600 er kåret i CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards Honoree i produktkategorien for datautstyr.

Logitech Touch Mouse kan bestilles på www.logitech.no. Prisen er NOK 569,-

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1