Tips redaksjonen
14.02.2012

Årets Matgledebedrift 2012 sparkes i gang

Ørjan Johannessen, TINE og Norges Kokkemestres Landsforening står klare for å finkjemme Norge etter den mest matglade storhusholdningsbedriften i 2012.
Nok en gang arrangeres Årets Matgledebedrift i samarbeid mellom TINE og NKL. I år er det Norges Bocuse d`Or-deltager Ørjan Johannessen som skal være juryformann og reise rundt på besøk til alle finalistene. 

– Det finnes utrolig mye talent blant norske storhusholdningskokker, og det er hyggelig å være med å inspirere og løfte dem frem gjennom Årets Matgledebedrift, sier Johannessen. 

Som Bocuse d`Or-deltaker vet stjernekokken hva slags effekt en stor konkurranse har på lagfølelsen og kreativiteten. 

– Som juryformann vil jeg legge vekt på deltakernes forståelse for råvarer og gode smakskombinasjoner. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Johannessen.

Kreativitet og matglede i sentrum
Jurymedlem og president i Norges Kokkemesteres Landsforening, Kristine H. Hartviksen, gleder seg til å se alt det flotte og kreative som blir gjort ute på norske serveringssteder. 

– Det er helt fantastisk, og det varmer virkelig et kokkehjerte. Årets Matgledebedrift er en konkurranse som gir kokker over hele landet en piff til å yte det lille ekstra. Vi kommer til å legge vekt på kreativitet, nytenkning, samhold og matglede, sier hun.

Reise til Bocuse d’Or i førstepremie
Førstepremien i Årets Matgledebedrift 2012 er en matfaglig reise til verdensmesterskapet i kokkekunst, Bocuse d`Or i Lyon, et helårsabonnement på Kjøkkensjefen og en flott statuett. 

– Vi tror dette kan bli en inspirerende opplevelse for vinneren av Årets Matgledebedrift 2012, som vil bidra til å løfte kreativiteten og matgleden enda ett hakk, sier Brita Unnerud, senior prosjektleder i TINE Salg Storhusholdning. 

Andre- og tredjepremien er en matfaglig reise i Norge, i tillegg vanker det flotte premier til vinnerne av delkonkurransene. 

Påmeldingen til Årets Matgledebedrift 2012 skjer elektronisk på TINE Storhusholdnings nettsider på http://www.tinepamenyen.no/aretsmatglede/arets-matgledebedrift

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1