Tips redaksjonen
14.02.2012

Gourmet-kaffe inntar de store koppene

Kaffe er Norges nasjonaldrikk, og Norge er sammen med Finland verdens mest kaffedrikkende folk.
Den store og romslige kaffekoppen med nylaget kaffe står fortsatt sterkt i den tradisjonelle kaffekulturen i Norge. Med dagens revolusjonerende måte å kverne og tilberede kaffe på, er man bare et tastetrykk unna den store gourmetkoppen med nykvernet favorittkaffe.

-  Hos DeLonghi finner du helautomatiske kaffemaskiner med kammer for både hele bønner og malt kaffe, slik at du som kaffedrikker kan selv velge mellom vanlig kaffe eller en espresso. Med aromakontroll og flere valg innen koppemengde kan man tilpasse mengden og styrken på kaffekoppen, og man står fritt til å velge hvilken type kaffebønner man ønsker, forteller Martin Vinje, daglig leder i The Martin Vinje Company AS, agentur for DeLonghi.

Med en DeLonghi espressomaskin kan man ved hjelp av et tastetrykk lage en rekke varianter av espressobaserte drikker som café latte, cappuccino, macchiato, mocca, espresso med mer.

Den nye serien fra DeLonghi tilbyr flere kompakte modeller med ulike tekniske finesser, som tar mindre plass på kjøkkenbenken enn tradisjonelle kaffemaskiner. Med enkelt kontrollpanel kan man velge lengde, styrke og temperatur på kaffen og lagre egne innstillinger med ”Min Kaffe”, slik at man alltid får favorittsmaken når man trykker på knappen neste gang. Kaffedispenseren har en justerbar høyde på 86–142 mm slik at man kan benytte ekte latte-glass. I tillegg har samtlige modeller vanntank i front slik at det er enkelt å fylle på vann. Den har en separat melkebeholder som oppbevares i kjøleskapet når den ikke er i bruk. Kaffemaskinene har automatisk rens av dysene for å fjerne kafferester, og egen uttrekkbar bryggeenhet for enkel rengjøring.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1