Tips redaksjonen
14.02.2012

Mobil miniskanner fra Xerox

Xerox lanserer en batteridrevet mobil miniskanner som sender trådløst skannede dokumenter og bilder til PC, Mac, Android og IOS.
Skanneren er den første av sitt slag på markedet og er spesialdesignet for folk på farten som må få sendt av gårde informasjon som er festet på papir.

– Den er praktisk, hendig, leser dokumenter og sender direkte til mottaker uavhengig av USB-kabel og bruk av PC som mellom- og avsenderstasjon, sier produktsjef Geir Johnsen i Xerox Norge. 

Med mål på 29,3x7,0x5,1 cm og vekt på bare 638 gram er Xerox Mobile Skanner knapt større enn et pennal og får lett plass i en liten veske eller stor lomme.  Den er alt i salg i Norge og koster fra rundt 2500 kroner eks mva. 

Skanneren går på batteri og håndterer og sender JPG- bilder og PDF-dokumenter til mottaker over Wi-Fi. Gjennom en gratis app kan skanneren kommunisere med PC, Android, Mac iPhone, iPad, iPod Touch eller Cloud-løsninger.

Skanneren gjengir i farger og har et 4 GB Eye-Fi SD minnekort. Skannerens sensor registrer dokumenter og skanner automatisk.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1