Tips redaksjonen
14.02.2012

Designprodukter til kjøkken

Med Waterstation-serien tar Rieber kjøkkenvasker et steg nærmere det profesjonelle kjøkkenet. Cubic 600, 980 og Basic A/B er tilpasset de internasjonale gastronormstørrelsene.
Utforingen langs vaskens sider gjør at man også kan jobbe på to forskjellige nivåer med tilleggsutstyret. Andre kjennetegn på Riebers vasker er romslige arbeidskummer, stilren utførelse og sjenerøs tykkelse på det rustfrie stålet. 

Levarandøren, Morten Engebretsen AS, opplyser at sveitsiske KWC EVE de senere årene har blitt en svært populær modell blant designinteresserte kunder. Nå finnes den i corianhvit og svart krom, og de to nye utgavene kommer også med LED-lys og uttrekkslange. 

KWC EVE har på grunn sin symbiose av de vitale livskreftene vann og lys vunnet flere internasjonale designpriser, bl.a. red dot Design Award og IF Product Design Award. 

KWC EVE kan leveres i forkrommet utførelse eller i rustfritt stål samt i fargene svart og hvit.  Alle variantene kan leveres med eller uten lys. Strømforsyningen skjer gjennom en 6,75-volt transformator som monteres i en stikkontakt.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1