Tips redaksjonen
14.02.2012

Enklere grunning med universalprodukt

Det kan være en utfordring å få maling å sitte godt på vanskelige underlag. En allroundgrunning som kan brukes på de fleste underlag - fra treverk til blanke, harde flater - kan være løsningen.

Tekst: Chera Westman/ifi.no Foto: Jotun
Malingprodusenten Jotun har nå lansert en ny type allroundgrunning nettopp med tanke på disse underlagene.

– Forenkling og kvalitet er stikkordene for Jotun Heftgrunning Universal. Forenkling ved at den kan brukes på de fleste underlag. Kvaliteten ligger i forbedrede heftegenskaper, sier produktsjefIngrid Karstenseni Jotun.

God vedheft
En grunnings viktigste formål er å gi toppstrøket best mulig vedheft til underlaget. Jotun Heftgrunning Universal har nå fått enda bedre egne heftegenskaper, samtidig som den gir et godt underlag for overmaling, fyller ut små ujevnheter i underlaget, er lett å påføre og å slipe. I tillegg tørker grunningen raskt og lukter lite.

Universalgruningen kan brukes på de fleste innendørs underlag hvor heft kan være vanskelig. Dette kan være områder som lettmetall, laminatplater, malte blanke flater, harde plaster og fliser i tørre rom samt bygningsplater og innendørs treverk.

Svanemerket
Jotun Heftgrunning Universal er en vanntynnet, meget luktsvak, hvit akrylgrunning som kan brekkes i lyse farger. Grunningen påføres i ett strøk. Karmer, listverk og andre mindre detaljer behandles best med pensel. På store flater fordeles gjerne grunningen med malerrull, og fordrives med en flat pensel. Jotun Heftgrunning Universal tilfredsstiller kravene til miljømerkene Svanen og EU-blomsten.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1