Tips redaksjonen
14.02.2012

Ny kolleksjon designtapet fra Scandinavian Surface

Hva har Romeo og Juliet, Madame De Pompadour og The Last Emperor til felles? Jo, de er inspirasjonskilder for designgruppen Scandinavian Surface’s nye tapetkolleksjon for svenske Photowall.
– Vi har gjort stor suksess med vårt nordiske uttrykk innenfor tapet både nasjonalt og internasjonalt, og gleder oss til å lansere den nye kolleksjonen, sier Ann-Tove Engenes, partner i norske Scandinavian Surface.

Scandinavian Surface har denne gang vendt blikket mot teater og drama i sin jakt på nye fortellinger til veggen.

– Nordisk natur er utgangspunkt også for den nye kolleksjonen, men denne gangen har vi ført dramatikk av verdensformat inn i våre skandinaviske skoger. Utfordringen vi ga oss selv var å skildre tre forskjellige historier basert på det samme designet. Det teatralske står sentralt i kolleksjonen. Vi ønsker å formidle våre tanker rundt Shakespeares fantastiske historie om Romeo og Julie, den myteomspunnede Madame De Pompadour og dramaet rundt den siste Keiseren av Kina, forteller designerne.

Med enkle virkemidler som farger og strukturer skildres stemninger fra det dekadente Paris i Frankrike, farlig kjærlighet i Verona i Italia, og hemmelig skjønnhet i Den Forbudte By i Kina.

Og bakom synger den nordiske naturen
Photowall produserer kundetilpassede fototapeter, tapeter og lerretsbilder. Sammen med dyktige fotografer, illustratører og designere fra hele verden skaper de inspirerende og unik veggdekor. De tilbyr skreddersydde tapeter og lerretsbilder fra et stort sortiment og gir deg muligheten til å skape ditt helt personlige uttrykk. 

Photowall arbeider med lisensierte varemerker og er offisiell partner for Star Wars, Disney, Modesty Blaise mfl.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1