Tips redaksjonen
14.02.2012

D-Link lanserer ny datalagringsløsning for mindre bedrifter

ShareCenter Pro er et nytt tilskudd til D-Links lagringsserie for bedrifter.
Det nye produktet er utviklet for å kunne gi mindre bedrifter med begrensede IT-ressurser en problemfri og sikker lagringsløsning som er enkel å installere.

ShareCenter Pro 1100 (DNS 1100-04) er utviklet for å kunne dekke mindre bedrifters stadig økende lagringsbehov. Den har fire plasser for SATA-harddisker, noe som gir en lagringskapasitet på opptil 12 terabyte.

Den nye NAS-enheten er en ”alt-i-ett-lagringsenhet” med iSCSI, noe som gjør det enkelt å få tilgang til data enten via ens eget nettverk eller via Internett ved hjelp av FTP eller et nettgrensesnitt. ShareCenter Pro 1100 er også utrustet med avanserte funksjoner som ”snapshot backup”, reproduksjon og datakryptering. Dette er funksjoner man vanligvis bare finner hos dyrere lagringsløsninger eller får ved å kjøpe ytterligere lisenser.

– Den stadig økende mengden av informasjon påvirker alle virksomheter, og bedrifter med begrensede IT-ressurser sliter ofte med å håndtere den store informasjonsstrømmen og det å ha gode backupløsninger. Små bedrifter vil ha løsninger som er enkle å ta i bruk og administrere, og det får de med ShareCenter Pro 1100. Dette produktet sikrer at dataene deres er tilgjengelige og sikre, slik at de kan konsentrere seg om andre ting, sier Magnus Cederäng, som er produktsjef for B2B-segmentet i D-Link.

ShareCenter Pro 1100 (DNS 1100-04) har en veiledende utsalgspris på 3490 kroner.

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1